Δελτιο Τύπου 17-03-2017


ΤΟΥ ΣΕΑΝΑΤΚ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΚΑΦΩΝ
LASER STANDARD

Μεγάλη επιτυχία του ΣΕΑΝΑΤΚ στην 27η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Αθηνών (Athens Eurolymp Week) που διεξήχθη από 6 έως 12 Μαρτίου 2017 στο Φαληρικό Όρμο, αγώνας που είναι ταυτόχρονα και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις Ολυμπιακές κατηγορίες σκαφών.
Ο αθλητής μας ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ στην Ολυμπιακή κατηγορία σκαφών LASER STANDARD στέφτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος σε τρεις κατηγορίες, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση τόσο στη Γενική Κατάταξη, όσο και στους Νέους Άνδρες και Εφήβους.
Θερμά συγχαρητήρια τόσο στο Μάριο για την εκπληκτική εμφάνιση και στις 8 ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν, όσο και στον προπονητή μας Άκη Καρνούτσο για το αξιόλογο και ιδιαίτερα επιτυχές έργο του στο Τμήμα Αγωνιστικής Ιστιοπλοϊας του Ομίλου μας.
Συγχαρητήρια επίσης και στον αθλητή μας Ορέστη Παπαδόπουλο για την κατάκτηση της 7ης θέσης overall και της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Νέων Ανδρών.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ ΜΟΝΟΥ ΤΟΥ ΣΕΑΝΑΤΚ
ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΣΚΑΦΩΝ LASER 4.7
ΣΤΟ ATHENS EUROLYMP WEEK

Θερμά Συγχαρητήρια στον αθλητή του Ομίλου μας, Αιμιλιανό Μόνο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στη Γενική Κατάταξη στην κατηγορία σκαφών LASER 4.7 στο Διεθνή Αγώνα Athens Eurolymp Week 2017, με συμμετοχή 54 σκαφών από διάφορες χώρες.

Μπράβο και στους αθλητές μας Γεώργιο Σαμωνά και Γεράσιμο Βασιλείου για την αγωνιστικότητα και τις αξιόλογες θέσεις που κατέλαβαν.

Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή μας Άκη Καρνούτσο για τις σημαντικές επιτυχίες των αθλητών μας.