Δελτιο Τύπου 28-02-2018


Ναυτικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ Καλλιθέας Τμήμα Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας (Τρίγωνο)
Laser 4.7

Με σημαντικές επιτυχίες, κατάκτηση μεταλλίων και προκρίσεις για τους αθλητές του Ομίλου μας ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών στην κατηγορία σκαφών Laser 4.7, που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου από το ΝΟΕ. Η ομάδα μας συμμετείχε στον αγώνα με 6 αθλητές.

Ο αθλητής μας Αιμιλιανός Μόνος κατέλαβε την 1 η θέση στη Γενική Κατάταξη, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση εξαιρετικής σταθερότητας, και η αθλήτριά μας Γεωργία Γεωργοστάθη κατέλαβε τη 2 η θέση στα Κορίτσια.

Παράλληλα, με βάση τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις καθώς δεν ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στις υπόλοιπες περιφέρειες, προκρίνονται στην Πανελλήνια Πρόκριση για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Laser 4.7 τέσσερις αθλητές της ομάδας μας, καθώς εκτός από τους προαναφερθέντες, ο Παναγιώτης Ματσαδές και ο Γιάννης Ψωμιάδης βρίσκονται σε θέσεις πρόκρισης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας και στον προπονητή μας Άκη Καρνούτσο που κατάφεραν τις παραπάνω διακρίσεις με συστηματική και επίπονη δουλειά. Ο επόμενος σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας είναι το 2018 Athens International Sailing Week (Eurolymp), που θα διοργανωθεί από 2 έως 8 Μαρτίου στο Φαληρικό Όρμο.