Πολύ καλή εμφάνιση και 11η θέση για τη Γεωργία Γεωργοστάθη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2019 Laser 4.7

 

Ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση και 11η θέση για την αθλήτρια του Ομίλου μας Γεωργία Γεωργοστάθη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών Laser 4.7 που διεξήχθη στο Hyeres της Γαλλίας από 18 έως 25 Μαϊου 2019. Στον κορυφαίο αγώνα της Ευρώπης για τη συγκεκριμένη κατηγορία σκαφών συμμετείχαν συνολικά 130 αθλήτριες από περίπου 25 χώρες.
Η Γεωργία παρά το γεγονός ότι στην πρώτη μέρα των αγώνων δεν είχε πολύ καλές κούρσες λόγω ισχυρού ανέμου, στη συνέχεια είχε μια συνεχώς ανοδική πορεία και κατετάγη σε αρκετές ιστιοδρομίες μέσα στην πρώτη δεκάδα, επιδεικνύοντας σταθερότητα. Σημειώνεται ότι κατάφερε να πάρει την 1η θέση στην 9η κούρσα, στην τελική σειρά των ιστιοδρομιών, θέση όμως που ακυρώθηκε λόγω πρόωρης εκκίνησης. Με την πρώτη αυτή θέση, θα είχε καταταγεί στην επτάδα του Πανευρωπαϊκού. Με την εμφανισή της αυτή η Γεωργία απέδειξε ότι ανήκει πλέον στην πρώτη ευρωπαική σειρά αθλητριών στα Laser και έχει το μέλλον μπροστά της.
Επόμενος πολύ σημαντικός αγώνας τόσο για τη Γεωργία, τον Αιμίλιο Μόνο, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα μας στα Laser είναι οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες Laser Radial στο Καλαμάκι στα μέσα Ιουλίου.

Συγχαρητήρια Γεωργία και καλή επιτυχία στη συνέχεια!
Καλλιθέα, 27 Μαίου 2019