Σημαντικές επιτυχίες με 2 μετάλλια για την Ομάδα Laser του ΣΕΑΝΑΤΚ σε Διασυλλογικούς Αγώνες σε Βούλα και Βουλιαγμένη

 

Σημαντικές επιτυχίες με 2 μετάλλια για την Ομάδα Laser του ΣΕΑΝΑΤΚ σε Διασυλλογικούς Αγώνες σε Βούλα και Βουλιαγμένη - Ο Βασίλης Μπουμπής στο βάθρο των νικητών

Η πολυπληθής ομάδα Laser του ΣΕΑΝΑΤΚ συμμετείχε σε 3 διασυλλογικούς αγώνες το Νοέμβριο και Δεκέμβριο σε Βούλα και Βουλιαγμένη, και επέστρεψε με 2 μετάλλια και πολύ καλές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας συμμετείχε με 6 αθλητές Laser Radial και 3 αθλητές Laser 4.7, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Laser Πάνου Συνοδινού, στο Διασυλλογικό Αγώνα Ν.Α.Ο. Βούλας στις 23-24/11, στον αγώνα «Κύπελλο Απόλλωνα Ζωστήρα» στο Ν.Ο. Βουλιαγμένης στις 30/11-1/12 και στον αγώνα «Δελφίνεια 2019» στο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης στις 7-8/12, αγώνες με πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού.

Ο αθλητής μας Βασίλης Μπουμπής, έπειτα από πολύ σταθερή εμφάνιση, κατέλαβε την τρίτη θέση στη Γενική Κατάταξη στους δύο πρώτους αγώνες, ενώ κατετάγη 8ος στον τρίτο αγώνα.

23 12 2019 1


Επίσης, πολύ αξιόλογη εμφάνιση και θέσεις κοντά στο βάθρο είχαμε και από τους αθλητές μας Παναγιώτη Ματσαδέ και Γιάννη Ψωμιάδη στα Laser Radial.

Καλές εμφανίσεις κατά διαστήματα είχαμε και από τους υπόλοιπους αθλητές μας Καλογερόπουλο Ερμή, Λιάκο Νίκο και Μελισσαράτου Κατερίνα στα Laser Radial και Οικονομίδη Γιώργο, Σαμωνά Μανώλη και Φάγκρα Έκτορα στα Laser 4.7.

Η ομάδα μας των Laser, από τις μεγαλύτερες στην Περιφέρεια Αθηνών, συμμετείχε στους αγωνες αυτούς στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2020 που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο .

Συγχαρητήρια στο Βασίλη, αλλά και σε όλη την ομάδα και στον προπονητή μας, και καλή επιτυχία για τη δύσκολη συνέχεια, με στόχο την εθνική ομάδα.

23 12 2019 2