ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας.

Ο Σύλλογος διαθέτει επί σειρά ετών τον δεύτερο μεγαλύτερο Πανελλαδικά στόλο σκαφών ανοικτής θάλασσας των κατηγοριών ORC International και ORC Club, που ανήκουν στα μέλη του. Με τον στόλο αυτόν συμμετέχουν σε αγώνες Περιφερειακούς , Πανελλήνιους αλλά και Διεθνείς άνω των 250 ναυταθλητών του Συλλόγου.


Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας
Ο Σύλλογος διοργανώνει ετησίως πέντε αγώνες Ανοικτής Θάλασσας, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Περιφέρειας Σαρωνικού. Οι αγώνες είναι οι εξής: Κύπελλο ΣΕΑΝΑΤΚ (Κασίδι), Τρίγωνο ΣΕΑΝΑΤΚ (Ολυμπιακό Τρίγωνο), Φιλανθρωπικού Σκοπού ( Νησίδα Λητώ), Μιχάλη Λυκουρόπουλου (Λαγούσες) και των Μεθάνων. Η άρτια διοργάνωσή τους εκτιμάται από τους ιστιοπλόους και απεικονίζεται στην πραγματικά μεγάλη συμμετοχή ναυταθλητικών σκαφών ανά αγώνα. Είναι ο μοναδικός σύλλογος της Περιφέρειας Σαρωνικού με συμμετοχές άνω των 30 σκαφών σε 3 αγώνες του το 2015 ( στατιστικά στοιχείαΕΙΟ/ΕΑΘ). Η όλη αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου αξιολογείται και επιβραβεύεται από την ΕΙΟ / ΕΑΘ με τον ποιοτικό συντελεστή βαρύτητας αγώνων 1 στο Ranking List.

Ιστιοπλοΐα Ολυμπιακού Τριγώνου.

Ο Σύλλογος διαθέτει μεγάλο ιδιόκτητο στόλο σκαφών Ολυμπιακού Τριγώνου κυρίως κατηγοριών Optimist και Laser, καθώς και συνωδά φουσκωτά σκάφη. Διαθέτει ικανό αριθμό σύγχρονων και ποιοτικά άριστων σκαφών για την συμμετοχή των αθλητών του στα Ελληνικά και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα .
Οι αθλητές του Συλλόγου συμμετέχουν σε όλα τα Περιφερειακά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, σε Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς αγώνες.
Αθλητές του Συλλόγου είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας.


Αθλητική Αλιεία.

Ο Σύλλογος διαθέτει παραδοσιακά, ικανό αριθμό σκαφών και αθλητών που συμμετέχουν σε Περιφερειακούς αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Διοργάνωσε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας 2016 από αγκυροβολημένο σκάφος υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ. ( Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας Αθλητικής Αλιείας και Τεχνικής Κολύμβησης.


Ιστιοπλοΐα Ολυμπιακού Τριγώνου για Ενήλικες.

Ο Σύλλογος διαθέτει τμήμα ιστιοπλοΐας τριγώνου ενηλίκων αθλητών, παρέχοντας σκάφη και προπονητές .


Κλάσεις J24 και Platu 25
Ο Σύλλογος υποστηρίζει έμπρακτα τις κλάσεις οι οποίες προσφέρουν πολλά στην ανάπτυξη της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας. Έχει οργανώσει αγώνες και συνδιοργανώσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις εγκαταστάσεις του στους οποίους συμμετείχαν σκάφη και μέλη του. Διαθέτοντας τις κατάλληλες υποδομές και ικανά μέλη, επιδιώκουμε σε μεγαλύτερη παρουσία και συμμετοχή στα πρωταθλήματα των κλάσεων, αλλά και την αντίστοιχη συμπαράσταση των ιστιοπλοϊκών αρχών .