Δελτίο τύπου Απονομής 2016

Την Παρασκευή εννέα Δεκεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ Καλλιθέας, απένειμε τα βραβεία στους νικητές των αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης που διοργάνωσε κατά την διάρκεια του 2016. Βραβεύτηκαν 84 διακριθέντες κυβερνήτες και τα πληρώματά τους. Στην τελετή βράβευσης, που γρήγορα εξελίχτηκε σε γιορτή, παρευρέθησαν 230 ναυταθλητές και επίσημοι.
Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ομίλου και τίμησαν με την παρουσία τους, ήταν από πλευράς Καλλιθεατών η Κυρία Βάσω Μαργαρίτη, επί κεφαλής του συνδυασμού << Όλα για την Καλλιθέα>> ο κύριος Ευάγγελος Παπαδάκης επί κεφαλής του συνδυασμού <<Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας>>, και ο κύριος Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας, από το χώρο της Ιστιοπλοΐας, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κύριος Αντώνιος Δημητρακόπουλος, συνοδευόμενος από πολλά μέλη και στελέχη της Ομοσπονδίας και πολλοί Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Ναυτικών Ομίλων του Σαρωνικού.
Ο Ναυτικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ Καλλιθέας, διαθέτει τον δεύτερο μεγαλύτερο στόλο Ναυταθλητικών Ιστιοπλοϊκών Σκαφών Ανοικτής Θαλάσσης Πανελλαδικά. Τον χρόνο που πέρασε, τα σκάφη του Ομίλου ΣΕΑΝΑΤΚ είχαν 380 συμμετοχές σε αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης και 340 τερματισμούς και διήνυσαν αγωνιζόμενα 7.700 ναυτικά μίλια, κυρίως στο Πρωτάθλημα Σαρωνικού.


Ο Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ διοργάνωσε κατά το 2016 τους κάτωθι πέντε αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης:


Α) ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕΑΝΑΤΚ στις 2 Απριλίου 2016
Β) ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΕΑΝΑΤΚ στις 4 Ιουνίου 2016
Γ) ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ στις 17 Ιουλίου 2016
Δ) ΛΑΓΟΥΣΕΣ 2016 «Εις μνήμη Μιχάλη Λυκουρόπουλου» στις 4 Σεπτεμβρίου 2016
Ε) ΜΕΘΑΝΑ 2016 στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2016


Χαρακτηριστικό τους η πολύ μεγάλη συμμετοχή σκαφών από όλους τους Ομίλους του Σαρωνικού, με σημείο αναφοράς τον διήμερο αγώνα ΜΕΘΑΝΑ 2016 ο οποίος είχε 70 συμμετοχές ιστιοπλοικών Ναυταθλητικών σκαφών Ανοικτής Θαλάσσης.


Ο Ναυτικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ Καλλιθέας, με εγκαταστάσεις στη Ναυταθλητική Μαρίνα Δ. Καλλιθέας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο εκπαιδευτικών και αγωνιστικών σκαφών Ολυμπιακού Τριγώνου καθώς και σκάφη συνοδείας. Το 2016 έξι αθλητές διακρίθηκαν στην Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας, στις κατηγορίες Optimist και Laser. Αθλητής του ομίλου είναι και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Laser 4.7 στην κατηγορία αθλητών κάτω των 16 ετών.


(Επικοινωνία : ΣΕΑΝΑΤΚ, Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. Τήλ. 210 4130805, 210 4817976 12.00 έως 16.00 καθημερινά. www.seanatk.gr . Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )