ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΝΑΤΚ

Ο Δημήτρης Θεοδωράκης  νέος Προπονητής Optimist του ΣΕΑΝΑΤΚ

Με ιδιαίτερη χαρά ο ΣΕΑΝΑΤΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον καταξιωμένο Προπονητή Ιστιοπλοϊας Δημήτρη Θεοδωράκη.

Ο Δημήτρης, στέλεχος των εθνικών ομάδων Optimist, Laser, Tornado και Finn είναι ένας από τους κορυφαίους έλληνες ιστιοπλόους, με πολλές νίκες και διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Διετέλεσε προπονητής αρκετών Συλλόγων, αθλητών και Εθνικών Ομάδων, τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με πολλές επιτυχίες. Διακρίνεται τόσο για την τεχνική του επάρκεια σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και για τη ικανότητα ανάπτυξης νέων ταλαντούχων ιστιοπλόων.

Ο Δημήτρης θα αναλάβει συνολικά την κατηγορία Optimist, σε συνεργασία με προπονητή Ακαδημιών.

Ο Πάνος Συνοδινός, θα είναι και φέτος ο προπονητής στην Κατηγορία Laser. Ο Πάνος έχει πολύ σημαντική εμπειρία ως αθλητής σε Optimist, Laser και Ανοικτή Θάλασσα, σημείωσε πανελλήνιες νίκες τόσο στα Laser 4.7, όσο στα Radial και τα Standard, και εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό.

Καλοσωρίζουμε το Δημήτρη στο δυναμικό του ΣΕΑΝΑΤΚ και ευχόμαστε καλή συνέχεια για δεύτερη σεζόν στον Πάνο.

Πάνω απ όλα, καλοσωρίζουμε τους παλιούς και νέους αθλητές μας και τους ευχόμαστε να έχουν μια ευχάριστη, δημιουργική, χαρούμενη, ασφαλή και επιτυχημένη Ναυταθλητική χρονιά στους θαλάσσιους στίβους με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες και νίκες!