Δελτιο Τύπου 05-03-2018


Ναυτικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ Καλλιθέας Τμήμα Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας (Τρίγωνο)
Laser 4.7

Με μία ακόμη νίκη για τον αθλητή του Ομίλου μας Αιμιλιανό Μόνο ολοκληρώθηκε ο αγώνας 2018 Athens International Sailing Week (Eurolymp) στην κατηγορία σκαφών Laser 4.7, που διοργανώθηκε από 2 έως 4 Μαρτίου στο Φαληρικό Όρμο. Η ομάδα μας συμμετείχε στον αγώνα με 5 αθλητές και 1 αθλήτρια.

Ο Αιμίλιος κατέλαβε την 1η θέση στη Γενική Κατάταξη στα αγόρια, με τη σημαντική διαφορά των 11 βαθμών από το δεύτερο, πραγματοποιώντας στις πέντε ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν πολύ καλή εμφάνιση με δύο πρώτες, μια δεύτερη και μία τέταρτη θέση.

Ο καιρός ήταν ευμετάβλητος σε ένταση και δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή περισσότερων ιστιοδρομιών, στερώντας από την αθλήτριά μας Γεωργία Γεωργοστάθη την πιθανότητα για μία θέση στο βάθρο στα κορίτσια.

Η ομάδα μας συνεχίζει συστηματικά την προετοιμασία της, υπό την άρτια καθοδήγηση του προπονητή μας Άκη Καρνούτσου. Επόμενος σημαντικός αγώνας είναι η πρόκριση για την Εθνική Ομάδα που θα διεξαχθεί από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου στη Βουλιαγμένη, στο δρόμο για το Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018 στα σκάφη Laser 4.7, που θα διεξαχθούν σε Πάτρα και Gdynia Πολωνίας αντίστοιχα.