O Αιμίλιος Μόνος Πρωταθλητής Ελλάδος U19 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Laser Radial!

 

Μία ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Ομίλου μας Αιμίλιο Μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial, που διοργανώθηκε στη Ρόδο από 21 έως 24 Ιουνίου 2018.

Ο Αιμίλιος πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος Νέων Ανδρών U19, καταλαμβάνοντας ταυτόχρονα την Τρίτη Θέση στη Γενική Κατηγορία Ανδρών. Ο Αιμίλιος πέτυχε δύο πρώτες, μία δεύτερη και δύο τρίτες θέσεις στις 8 ιστιοδρομίες που βαθμολογήθηκαν, σε έναν απαιτητικό αγώνα που συμμετείχαν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Αιμίλιου, σε μία μεγαλύτερη κατηγορία σκαφών από αυτή που αγωνίζεται, έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2018 στις κατηγορίες Laser 4.7 και Radial που θα διεχαχθούν το επόμενο δίμηνο σε Πολωνία και Γερμανία αντίστοιχα, στο δρόμο για την κορυφή!

Πολύ καλή θεωρείται και η εμφάνιση του Γιώργου Σαμωνά, ο οποίος χωρίς προετοιμασία λόγω Πανελληνίων σχολικών εξετάσεων, κατετάγη 11ος στους Νέους Άνδρες και 20ός στη Γενική Κατάταξη.

Καλλιθέα, 24 Ιουνίου 2018