Πρόκριση του Αιμίλιου Μόνου και του Μάριου Καραδήμα στην Εθνική Ομάδα Laser Standard

Πολύ μεγάλη επιτυχία των αθλητών του Ομίλου μας Αιμίλιου Μόνου και Μάριου Καραδήμα οι οποίοι προκρίθηκαν στην Εθνική Ομάδα της Ολυμπιακής κατηγορίας σκαφών Laser Standard, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην Πανελλήνια Πρόκριση που διενεργήθηκε από 13 έως 17 Μαρτίου 2019 στο Φαληρικό Δέλτα.

Ο αθλητής μας Αιμίλιος Μόνος, κατέγραψε ακόμη μία πολύ σημαντική επιτυχία στο ήδη πλούσιο σε διεθνείς κορυφαίες διακρίσεις βιογραφικό του, και σε αυτήν την απαιτητική, εκτός των φετινών στόχων του, κατηγορία σκαφών, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην Κατηγορία Εφήβων U-19 και την 5η θέση στη Γενική Κατάταξη, επιδεικνύοντας σταθερότητα και επιμονή.

Ο αθλητής μας Mάριος Καραδήμας, Πανελληνιονίκης της κατηγορίας το 2017, κατέλαβε την 6η θέση στην Γενική Κατάταξη, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και πιστοποίησε ότι παραμένει στους κορυφαίους αθλητές της συγκεκριμένης κατηγορίας σκαφών τα τελευταία χρόνια.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και καλή επιτυχία στις μετέπειτα αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τα εθνικά χρώματα!