ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΝΑΤΚ

 Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντική επιτυχία για τη μέχρι τώρα αθλήτρια του ΣΕΑΝΑΤΚ Γεωργία Γεωργοστάθη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 ILCA Laser 4.7 Youth World Championship, που διεξήχθη στο Kingston του Καναδά, από 16 έως 23 Αυγούστου, με συμμετοχή 63 αθλητριών από 33 χώρες.

Η Γεωργία έκανε έναν πολύ καλό αγώνα στις 11 δύσκολες ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν, καταλαμβάνοντας αρκετές θέσεις μέσα ή κοντά στην πρώτη δεκάδα, με καλύτερη θέση την 6η. Ορισμένες άτυχες στιγμές ή μικρές αστοχίες όμως της στέρησαν μία θέση μέσα στις 10 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Βεβαίως, η 14η θέση στον κόσμο, ασφαλώς και αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στην ίδια, αλλά και στον προπονητή που τη συνόδευσε Δημήτρη Θεοδωράκη.

Σημειώνεται επίσης ότι πριν από το Παγκόσμιο η Γεωργία κατετάγη 2η στη Γενική Κατάταξη και 1η στα Κορίτσια στην 11η Διεθνή Regatta Laser στην Αλεξανδρούπολη, όπου συμμετείχαν 29 αθλητές από 5 χώρες.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ευχηθούμε στη Γεωργία κάθε επιτυχία στο μέλλον στους αγωνιστικούς θαλάσσιους στίβους, αλλά και καλή επιτυχία στις σπουδές και τους στόχους της, οι οποίοι είμαστε βέβαιοι ότι θα επιτευχθούν.