2ος Πανελληνιονίκης Ανδρών 2020 ο Βασίλης Μπουμπής στα Laser Radial

 Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Ομίλου μας Βασίλη Μπουμπή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial 2020, που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα από 2 έως 4 Οκτωβρίου. 

Έπειτα από 7 ιστιοδρομίες σε ένα δύσκολο τεχνικά στίβο με αρκετές αλλαγές στις συνθήκες ανέμου αλλά και στο ρεύμα, ο Βασίλης, έπειτα από μία πολύ καλή εμφάνιση, πήρε τη 2η θέση στους Άνδρες και την 4η στη Γενική Κατάταξη, ισοβαθμώντας μάλιστα με τον 3ο αθλητή. 

Ο Βασίλης έδειξε στον αγώνα μία μεγάλη σταθερότητα στην απόδοσή του πετυχαίνοντας, μέχρι την τελευταία ιστιοδρομία, θέσεις μέσα στην πρώτη εξάδα. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 53 αθλητές. 

Η ομάδα μας συμμετείχε συνολικά με 5 αθλητές, τους Γιάννη Ψωμιάδη (4ος στους άνδρες), Παναγιώτη Ματσαδέ (5ος στους άνδρες), Κώστα Μαγγίνα (τον οποίον καλοσωρίζουμε στο δυναμικό του Ομίλου) και Ερμή Καλογερόπουλο, υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή μας Πάνου Συνοδινού

Πολλά συγχαρητήρια στο Βασίλη για τη νίκη του, όπως και στον Πάνο και σε όλη την ομάδα μας και τους ευχόμαστε πολλές και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. 


Καλλιθέα, 15 Οκτωβρίου 2020